Onze diensten: Vloer- en Sloopwerk

Bij Runup Multiediensten staan kwaliteit en efficiëntie centraal in onze uitgebreide reeks diensten, variërend van vloerverwijdering tot complete renovaties. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, zetten we ons in voor het leveren van uitzonderlijk vakmanschap dat niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze ook overtreft. Ontdek hoe wij uw ruimte kunnen transformeren met onze gespecialiseerde diensten.
keuken

ONS VAKMANSCHAP

Onze Diensten: Specialistische Vloer- en Sloopwerkzaamheden

Vloer Verwijderen

Specialist in het verwijderen van elke vloersoort. Of het nu gaat om parket, tapijt, PVC, hout, marmoleum, kurk, of tegels, ons ervaren team zorgt voor een snelle en efficiënte verwijdering met aandacht voor detail. Vertrouw op ons voor een zorgvuldige aanpak en minimale overlast.

Sloopwerkzaamheden

Voor al uw sloopbehoeften, van binnen tot buiten, biedt ons team van experts een veilige en gestructureerde aanpak. Met de juiste gereedschappen en technieken zorgen we voor een ordelijke en efficiënte sloop, met respect voor milieu en veiligheidsnormen.

Vloer Egaliseren

Een egale ondergrond is essentieel voor de perfecte vloer. Onze professionals gebruiken geavanceerde technieken voor vloeregalisatie, waarbij oneffenheden vakkundig worden weggewerkt voor een glad resultaat. Ideaal als voorbereiding op een nieuwe vloer.

Renovatie

Onze renovatiediensten transformeren uw ruimte met vakmanschap en oog voor detail. Of het nu gaat om een complete make-over of specifieke verbeteringen, we werken nauw met u samen om uw visie te realiseren, met een focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Nieuwe Vloer Plaatsen

Van klassiek hout tot modern PVC, wij plaatsen uw nieuwe vloer met precisie en vakmanschap. Ons team adviseert u graag over de beste materiaalkeuzes en ontwerpen, om zo een vloer te realiseren die perfect bij uw ruimte past. Geen wens is te klein en kan uitgevoerd worden.

Vloeren Schuren

Revitaliseer uw houten vloer met onze professionele schuurservice. Gespecialiseerd in het verwijderen van lijmresten en gelijmd tapijt, zorgen we voor een perfect gladde ondergrond. Onze aanpak garandeert een vlekkeloze finish, klaar voor uw nieuwe vloer.

Bestrating Verwijderen

Ons team is ook gespecialiseerd in het verwijderen van bestrating. Of het nu gaat om een oude oprit, tuinpaden of terrassen, wij zorgen voor een efficiënte verwijdering en afvoer, klaar voor uw nieuwe ontwerp of landschapsproject met minimale overlast.

Maatwerk Diensten

Zoekt u een dienst buiten ons standaardaanbod? Runup Multiediensten biedt maatwerkoplossingen voor uw unieke projecten. Van speciale vloerbehandelingen tot complexe sloopwerkzaamheden, wij staan klaar om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Onze Trots, Uw Vertrouwen

Bij Runup Multiediensten zijn we trots op de honderden succesvolle projecten die we in de loop van 15 jaar hebben voltooid. Onze ervaring en toewijding aan kwaliteit hebben ons niet alleen een schat aan kennis opgeleverd, maar ook de waardering van onze klanten. Hun positieve reviews zijn een getuigenis van onze constante inzet voor uitmuntendheid in vloer- en sloopwerkzaamheden.

Nog vragen?

  1. Bereid je voor: Verzamel alle benodigde gereedschappen zoals een hamer, schraper en zaag, en draag beschermende uitrusting.

  2. Verwijder plinten: Wrik voorzichtig de plinten langs de muren los.

  3. Begin met het verwijderen van het parket: Begin in een hoek en wrik de planken of tegels één voor één omhoog met een hamer of breekijzer.

  4. Wees voorzichtig: Let op spijkers of nietjes en verwijder deze om schade aan de ondervloer te voorkomen.

  5. Verwijder lijm: Als de vloer gelijmd was, verwijder dan eventuele lijmresten van de ondervloer.

  6. Controleer de ondervloer: Controleer op schade of oneffenheden en repareer deze indien nodig.

  7. Afvoeren: Zorg ervoor dat je het verwijderde materiaal volgens de lokale voorschriften voor afvalverwerking afvoert.

Bij het verwijderen van de vloer rond een meubelstuk nemen we extra voorzorgsmaatregelen:

 

  • Inspectie en voorbereiding: We inspecteren het meubelstuk en de vloer, en dekken het meubelstuk af indien nodig.

 

  • Precisiewerk: We gebruiken precisiegereedschappen en -technieken om de vloer rondom het meubelstuk te verwijderen zonder het te beschadigen.

 

  •  Grondige reiniging: Na verwijdering van de vloer reinigen we zorgvuldig het gebied rondom het meubelstuk om puin en stof te verwijderen.

 

Op deze manier garanderen we dat het meubelstuk veilig blijft tijdens het verwijderen van de vloer.

Uw parketvloer kan op meerdere manieren opgebouwd zijn. Dit kan een duo (multi) plank zijn, hier zit vaak geen ondervloer onder. Of een dunne toplaag met een spaanplaat hieronder. Of een enkel laags parket plank. Dit classificeren wij als parket en daar zijn geen meer of minderprijzen voor. Ook als u zelf de toplaag al verwijderd heeft maakt dit geen verschil in de prijs. Het werk zit juist vaak in de ondervloer hier hebben wij het meeste werk aan.

Ja, we kunnen ook spaanplaat verwijderen indien nodig. Het verwijderen van spaanplaat kan extra tijd en moeite vergen, wat mogelijk resulteert in extra kosten. De kosten kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de omvang van het gebied, de staat van de spaanplaat en de benodigde arbeidstijd. We zullen de situatie graag inspecteren en je voorzien van een nauwkeurige offerte voor het verwijderen van zowel de parketvloer als de spaanplaat, indien gewenst.

Je vloer dient geëgaliseerd te worden voordat vloerverwarming geïnstalleerd wordt om een gelijkmatige warmteverdeling te garanderen. Oneffenheden in de vloer kunnen ervoor zorgen dat de warmte ongelijkmatig wordt verspreid, waardoor sommige delen van de vloer warmer worden dan andere. Dit kan leiden tot oncomfortabele temperatuurverschillen en inefficiënt gebruik van de vloerverwarming. Door de vloer te egaliseren, wordt een vlakke ondergrond gecreëerd waarop de vloerverwarming gelijkmatig kan werken, wat resulteert in een comfortabele en efficiënte verwarming van de ruimte.

Uw parketvloer kan op meerdere manieren opgebouwd zijn. Dit kan een duo (multi) plank zijn, hier zit vaak geen ondervloer onder. Of een dunne toplaag met een spaanplaat hieronder. Of een enkel laags parket plank. Dit classificeren wij als parket en daar zijn geen meer of minderprijzen voor. Ook als u zelf de toplaag al verwijderd heeft maakt dit geen verschil in de prijs. Het werk zit juist vaak in de ondervloer hier hebben wij het meeste werk aan.

× Kan ik je helpen?