Vloer Aanleggen

Ontdek bij Runup Multiediensten een breed scala aan vloeropties, waaronder PVC stroken, tapijt, linoleum & marmoleum, parket en vinyl. PVC is momenteel erg populair vanwege zijn warme ontwerpen en strakke patronen. Tapijt biedt uitstekende geluiddempende eigenschappen en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere vloeren. Linoleum & marmoleum zijn duurzaam en bieden een strakke uitstraling. Parket straalt luxe uit en kan lang meegaan met goed onderhoud. Vinyl is betaalbaar, onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in diverse kleuren en prints. Bij Runup Multiediensten hebben we de perfecte vloer voor uw project.

Tapijt

Op zoek naar een vloer die niet alleen comfortabel aanvoelt, maar ook geluid dempt en warmte uitstraalt? Tapijt is de perfecte keuze. Bij Runup Multiediensten bieden we tapijtopties die ideaal zijn voor kantoorruimtes, waar geluidsabsorptie essentieel is voor een productieve werkomgeving. Daarnaast kan tapijt naadloos worden gecombineerd met andere vloermaterialen voor een unieke en veelzijdige uitstraling.

Linoleum & Marmoleum

Voor een vloer die bestand is tegen intensief gebruik en toch een strakke uitstraling behoudt, zijn linoleum en marmoleum de ideale keuze. Bij Runup Multiediensten bieden we hoogwaardige linoleum- en marmoleumvloeren die duurzaam, slijtvast en gemakkelijk te onderhouden zijn. Met een ruime keuze aan kleuren en patronen kunt u een vloer creëren die perfect past bij uw interieur en langdurig mooi blijft.

PVC Stroken

PVC vloeren zijn momenteel de favoriet onder huiseigenaren en bedrijven vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Bij Runup Multiediensten bieden we een uitgebreid assortiment PVC stroken in een scala aan moderne en trendy ontwerpen. Kies uit warme en tijdloze houtlooks tot strakke en eigentijdse tegelpatronen. Met PVC stroken kunt u een stijlvolle vloer creëren die bestand is tegen slijtage en eenvoudig te onderhouden is, waardoor uw ruimte er jarenlang prachtig uit blijft zien.

Parket

Breng de luxe en warmte van een echte houten vloer in uw huis met parket van Runup Multiediensten. Onze parketvloeren zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Met een scala aan houtsoorten, afwerkingen en patronen kunt u een unieke vloer creëren die perfect past bij uw persoonlijke stijl en interieur.

Vinylvloeren

Op zoek naar een betaalbare en onderhoudsvriendelijke vloeroplossing? Ontdek de vinylvloeren van Runup Multiediensten. Verkrijgbaar in een breed scala aan traditionele kleuren en trendy prints, bieden onze vinylvloeren de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Duurzaam, gemakkelijk te reinigen en geschikt voor alle ruimtes in huis, vinylvloeren zijn een slimme keuze voor elke woning.

× Kan ik je helpen?