Over ons

Welkom bij Runup Multiediensten, uw ervaren partner met meer dan 15 jaar expertise in vloer verwijderen, renovatie en diverse bouwwerkzaamheden. Sinds onze oprichting streven we naar excellentie, gedreven door passie en vakmanschap. Ontdek hoe onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit ons onderscheiden in de branche. Leer meer over onze geschiedenis, waarden en betrokkenheid bij het leveren van hoogwaardige diensten die aan uw behoeften voldoen.

ONS VAKMANSCHAP

Onze Diensten: Specialistische Vloer- en Sloopwerkzaamheden

Vloer Verwijderen

Specialist in het verwijderen van elke vloersoort. Of het nu gaat om parket, tapijt, PVC, hout, marmoleum, kurk, of tegels, ons ervaren team zorgt voor een snelle en efficiënte verwijdering met aandacht voor detail. Vertrouw op ons voor een zorgvuldige aanpak en minimale overlast.

Sloopwerkzaamheden

Voor al uw sloopbehoeften, van binnen tot buiten, biedt ons team van experts een veilige en gestructureerde aanpak. Met de juiste gereedschappen en technieken zorgen we voor een ordelijke en efficiënte sloop, met respect voor milieu en veiligheidsnormen.

Vloer Egaliseren

Een egale ondergrond is essentieel voor de perfecte vloer. Onze professionals gebruiken geavanceerde technieken voor vloeregalisatie, waarbij oneffenheden vakkundig worden weggewerkt voor een glad resultaat. Ideaal als voorbereiding op een nieuwe vloer.

Renovatie

Onze renovatiediensten transformeren uw ruimte met vakmanschap en oog voor detail. Of het nu gaat om een complete make-over of specifieke verbeteringen, we werken nauw met u samen om uw visie te realiseren, met een focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Nieuwe Vloer Plaatsen

Van klassiek hout tot modern PVC, wij plaatsen uw nieuwe vloer met precisie en vakmanschap. Ons team adviseert u graag over de beste materiaalkeuzes en ontwerpen, om zo een vloer te realiseren die perfect bij uw ruimte past. Geen wens is te klein en kan uitgevoerd worden.

Vloeren Schuren

Revitaliseer uw houten vloer met onze professionele schuurservice. Gespecialiseerd in het verwijderen van lijmresten en gelijmd tapijt, zorgen we voor een perfect gladde ondergrond. Onze aanpak garandeert een vlekkeloze finish, klaar voor uw nieuwe vloer.

Bestrating Verwijderen

Ons team is ook gespecialiseerd in het verwijderen van bestrating. Of het nu gaat om een oude oprit, tuinpaden of terrassen, wij zorgen voor een efficiënte verwijdering en afvoer, klaar voor uw nieuwe ontwerp of landschapsproject met minimale overlast.

Maatwerk Diensten

Zoekt u een dienst buiten ons standaardaanbod? Runup Multiediensten biedt maatwerkoplossingen voor uw unieke projecten. Van speciale vloerbehandelingen tot complexe sloopwerkzaamheden, wij staan klaar om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Onze Trots, Uw Vertrouwen

Bij Runup Multiediensten zijn we trots op de honderden succesvolle projecten die we in de loop van 15 jaar hebben voltooid. Onze ervaring en toewijding aan kwaliteit hebben ons niet alleen een schat aan kennis opgeleverd, maar ook de waardering van onze klanten. Hun positieve reviews zijn een getuigenis van onze constante inzet voor uitmuntendheid in vloer- en sloopwerkzaamheden.
× Kan ik je helpen?