Vloeren Schuren

Bij Runup Multiediensten begrijpen we hoe belangrijk het is om een perfect voorbereide ondergrond te hebben voordat je aan je nieuwe vloer begint. Of het nu gaat om het verwijderen van lijmresten of het losmaken van gelijmd tapijt, wij staan klaar om je te helpen met professionele vloerbewerkingsdiensten.

Vloer schuren

Lijmresten vloer verwijderen

Het verwijderen van lijmresten van de vloer is essentieel voor het leggen van een nieuwe vloer. Onze ervaren vakmensen beschikken over geavanceerde technieken en gereedschappen om zelfs de meest hardnekkige lijmresten grondig te verwijderen. Of het nu gaat om PVC-vloeren, tegels of andere materialen, wij zorgen voor een schone en gladde ondergrond, klaar voor je nieuwe vloerproject.

Gelijmd tapijt verwijderen

Heb je genoeg van dat oude tapijt dat stevig aan je vloer vastzit? Bij Runup Multiediensten kunnen we je helpen om van dit probleem af te komen. Onze experts zijn gespecialiseerd in het moeiteloos verwijderen van gelijmd tapijt. We zorgen ervoor dat het tapijt volledig wordt losgemaakt en vakkundig wordt afgevoerd. Indien nodig passen we geavanceerde schuurtechnieken toe om eventuele lijmresten of coating te verwijderen, waardoor je vloer weer vrij en fris aanvoelt.

Parketvloer verwijderen

Een parketvloer verwijderen is intensief en tijdrovend werk. Vaak is een parketvloer meerdere keren verlijmd, bijvoorbeeld een onderlaag van spaanplaat die op de dekvloer is gelijmd, met daaroverheen een laag parket. Het komt ook voor dat dit ook nog eens vastgenageld is met stalen spijkers. Kortom, parketvloeren liggen vaak erg vast en zelf verwijderen is lastig en zwaar werk. ons bedrijf heeft de vakkennis, ervaring en de middelen om u het werk uit handen te nemen.

Contact opnemen met Runup Multiediensten

Vloer verwijderen

Vloer egaliseren

Vloeren Schuren

Vloer Aanleggen

Bestrating Verwijderen

Sloopwerkzaamheden

Renovatie

Maatwerk

× Kan ik je helpen?