Renovatiediensten

Bij Runup Multiediensten bieden we een uitgebreid scala aan renovatiediensten om uw huis of bedrijfspand nieuw leven in te blazen. Van timmerwerk en loodgieterswerk tot schilderen en elektrawerk, wij staan klaar om uw renovatieproject tot een succes te maken. Ons ervaren team van vakmensen heeft expertise in diverse gebieden, waardoor we elke uitdaging met vertrouwen tegemoet kunnen treden. Laat ons u helpen bij het realiseren van uw renovatievisie en creƫer een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Timmerwerk

Onze ervaren timmermannen hebben expertise in verschillende timmerwerkzaamheden, waaronder het plaatsen van keukens, het oprichten van muren en het herstellen van trappen. Met vakmanschap en precisie zorgen we ervoor dat uw timmerwerk perfect past bij de rest van uw renovatieproject.

Loodgieterswerk

Of het nu gaat om het renoveren van badkamers, keukens of toiletten, onze loodgieters staan klaar om u te helpen. Van het installeren van nieuwe sanitair tot het repareren van lekkages, wij bieden professioneel loodgieterswerk dat voldoet aan uw behoeften en budget.

Schilderen

Geef uw interieur en exterieur een frisse uitstraling met onze schildersdiensten. Of u nu op zoek bent naar mat of hoogglans schilderwerk, onze deskundige schilders zorgen voor een professioneel resultaat dat uw ruimte nieuw leven inblaast.

verfen

Contact opnemen met Runup Multiediensten

Vloer verwijderen

Vloer egaliseren

Vloeren Schuren

Vloer Aanleggen

Bestrating Verwijderen

Sloopwerkzaamheden

Renovatie

Maatwerk

× Kan ik je helpen?