Siergrindvloer Verwijderen

Wilt u uw siergrindvloer verwijderen? Een siergrindvloer, ook bekend als woongrind, interieurgrind of natuursteentapijt, is een van de moeilijkste vloeren om te verwijderen. Voor het verwijderen van een siergrindvloer is zware apparatuur nodig. Runup Multidiensten beschikt over deze apparatuur en kan uw grindvloer vakkundig verwijderen. Runup Multidiensten is al jaren specialist in het betaalbaar en professioneel verwijderen van sier- en epoxy grindvloeren door heel Nederland, zowel voor de particuliere als zakelijke markt.

Grindvloer Verwijderen

Vaak wordt de hulp van Runup Multidiensten ingeroepen door mensen die eerst zelf hebben geprobeerd hun grindvloer te verwijderen. Vervolgens ontdekken ze dat het onbegonnen werk is om dit zelf te doen. Zelf een grindvloer verwijderen kost veel inspanning en brengt grote risico’s met zich mee, zoals beschadiging van uw ondervloer of kostbare schade aan muren, ramen, keuken of inboedel door opspattend grind.

Grindvloer met Vloerverwarming Verwijderen

Wilt u uw grindvloer verwijderen en ligt er vloerverwarming onder? Dan is het risico op schade groot wanneer u dit zelf doet. Dit geldt voor zowel gefreesde als gestorte vloerverwarming. Het risico op beschadigingen bij een gestorte vloerverwarming is kleiner dan bij gefreesde vloerverwarming, omdat gestorte vloerverwarming dieper in het cement ligt en gefreesde vloerverwarming onder de vloer ligt. Het verwijderen van een grindvloer en de vloerverwarming dient met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te worden uitgevoerd. Laat het verwijderen van uw grindvloer over aan de specialisten van Runup Multidiensten. Bij ons is uw siergrindvloer in goede handen.

Kosten Grindvloer Verwijderen

De kosten voor het verwijderen van een grindvloer zijn grotendeels afhankelijk van de ondervloer waarop de grindvloer is aangebracht. Iedere verharde minerale ondervloer, zoals zandcementvloeren en tegelvloeren, is geschikt voor een grindvloer. Als de vloer van tevoren is uitgevlakt met watervast verlijmd multiplex, zijn zelfs houten vloeren geschikt als ondervloer. Elk type ondervloer vraagt bij het verwijderen van een grindvloer om een eigen aanpak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten!

Laminaat over uw Grindvloer Leggen

Bent u uitgekeken op uw grindvloer en wilt u een nieuwe vloer? In veel gevallen is het niet noodzakelijk om uw grindvloer te verwijderen. Soms kunt u er laminaat overheen leggen of een gietvloer overheen gieten. Bij veel grindvloeren is het zelfs mogelijk om deze te verven voor een compleet nieuwe look.

Korreltapijt Verwijderen

Wilt u uw korreltapijt verwijderen? Een grindvloer of korreltapijt is zeer lastig te verwijderen en ligt vaak stevig bevestigd aan de ondervloer. Het verwijderen van een korreltapijt met daaronder vloerverwarming die u wilt behouden, is ook mogelijk. Runup Multidiensten beschikt over de nodige apparatuur en kan uw korreltapijt vakkundig verwijderen.

Hulp Nodig bij het Verwijderen van een Siergrindvloer?

Vloer verwijderen

Vloer egaliseren

Vloeren Schuren

Vloer Aanleggen

Bestrating Verwijderen

Sloopwerkzaamheden

Renovatie

Maatwerk

× Kan ik je helpen?